Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Εκπαιδευτικό σεμινάριο για τα φοινικοειδή στη Χαλκιδική

Από agronews

Σεμινάριο με θέμα: «Ενημέρωση και εκπαίδευση για τη σωστή και ασφαλή φροντίδα των φοινικοειδών και την αντιμετώπιση του ρυγχοφόρου» διοργανώνει την Παρασκευή 2 Μαρτίου και ώρα 9:30, στο Δημαρχείο της Κασσάνδρας, η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής σε συνεργασία με το Δήμο Κασσάνδρας, στο πλαίσιο του Σχεδίου Δράσης για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κόκκινου σκαθαριού των φοινικοειδών.



Το σεμινάριο απευθύνεται σε γεωπόνους, τεχνολόγους γεωπόνους, κηποτέχνες κι άλλους επαγγελματίες που ασχολούνται με τη φροντίδα των φοινίκων. Είναι υποχρεωτικό να το παρακολουθήσουν τόσο ιδιώτες όσο και κρατικοί υπάλληλοι για να εγγραφούν σε Αρχείο που θα διατηρεί η Π.Ε. Χαλκιδικής. Το σεμινάριο αυτό είναι ανοιχτό και μπορούν να το παρακολουθήσουν επίσης ερασιτέχνες, ιδιοκτήτες φοινικοειδών και άλλοι ενδιαφερόμενοι.

Περισσότερες πληροφορίες: Π.Ε.Χαλκιδικής – Γρ. Ποιοτικού και Φυτουγειονομικού Ελέγχου, τηλ. 2371351282 -51270, Δήμος Κασσάνδρας τηλ. 2374350117.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.