Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την πρωτοφανή επίθεση στις Σκουριές

Από voria
Σκηνές τρόμου στις εγκαταστάσεις της Ελληνικός Χρυσός στη Χαλκιδική: Ομάδα περίπου 50 ατόμων έκανε έφοδο με μολότοφ και καραμπίνες στο εργοτάξιο. Δείτε τις εικόνες της καταστροφής

Εμπρηστική επίθεση με βόμβες μολότοφ πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Ελληνικός Χρυσός, στις Σκουριές Χαλκιδικής, λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες περίπου 50 άτομα, που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, παραβιάζοντας την πύλη του εργοταξίου, έκαναν έφοδο, με καραμπίνες και μολότοφ, στις εγκαταστάσεις της Ελληνικός Χρυσός στις Σκουριές και έκαψαν τα πάντα, μηχανήματα, κοντέινερς, οχήματα και γεννήτριες.
Όπως καταγγέλλουν οι δύο φύλακες που βρίσκονταν στο εργοτάξιο, οι άγνωστοι τους έδεσαν και τους περιέλουσαν με βενζίνη απειλώντας ότι θα τους κάψουν.

Κατά τη διαφυγή τους έκοψαν δέντρα, για να καθυστερήσουν την Πυροσβεστική, ενώ από την επίθεση τραυματίστηκε ένας φύλακας, ο οποίος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα.
Η αστυνομία κάνει λόγο για συντονισμένο χτύπημα, που διήρκεσε μόλις 15 λεπτά, ενώ μέχρι στιγμής έχουν γίνει 27 προσαγωγές.
Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από την πρωτοφανή επίθεση στις Σκουριές:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.