Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Κοίταζαν ….άραγε έβλεπαν ;





Στην αποφοίτηση του Γυμνασίου Στρατωνίου, οι μαθητές έκαναν μια καταπληκτική παρουσίαση των πεπραγμένων του σχολείου για την χρονιά που πέρασε (μπράβο σας παιδιά)!

Ανάμεσα στις δραστηριότητες υπήρχε και ένα ντοκιμαντέρ όπου παρουσιαστήκαν εικόνες από το μέλλον ….. στηριζόμενες στην αίγλη του παρελθόντος ……καυτηριάζοντας την αδιαφορία του παρόντος !

Αυτό που είναι απαγορευτικό να πουν με λόγια τα παιδιά (άλλωστε το μέλλον τους είναι υπόθεση των μεγάλων…. αυτοί ξέρουν καλύτερα!) το έδωσαν με φωτογραφίες ….. ολικής καταστροφής του άλλοτε παλατιού του Στρατωνίου της βίλας Μποδοσάκη που τόσο καμάρωναν για όλα τα χρόνια …… όλοι τους, δείχνοντας στους μεγάλους ότι το μέλλον που τους ετοιμάζουν θα έχει αυτές και πολύ χειρότερες εικόνες .

Στην πρώτη γραμμή κάθονταν και χειροκροτούσαν οι τρείς… (επιστημονικές πυρηνικές) … κεφαλές του δήμου οι οραματιστές της ( 4/ρτης διάστασης ) δήμαρχος –αντιδήμαρχος –και ο πρόεδρος .

Κοίταζαν ….άραγε έβλεπαν ;

Την αθόρυβη έκρηξη των παιδιών τους!

Προς κάθε κακόβουλο σχολιαστή η βίλα είναι ακόμα εκεί σκιάχτρο του μέλλοντος μας .!!!


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.