Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2012

Ο κλέφτης και ο ψεύτης, τον πρώτο χρόνο χαίρονται

Πριν λίγη ώρα διαβάσαμε και την ανακοίνωση του Πωλητή Αριστοτέλη σχετικά με την σημείωσε που έγινε από το Alter Thess και την συν υπογραφή την δική μας, στο ότι τα τηλέφωνα πήραν φωτιά το διήμερο που μας πέρασε. Επειδή λοιπόν ο Πωλητής που σαν υπάλληλος της εταιρίας, είναι και λίγο κουτοπόνηρος, εμείς θα του τονίσουμε το εξής. Όταν η εταιρία έχει στο αρχείο της αιτήσεις που είναι τουλάχιστον 7 ετών στα συρτάρια της, αυτό δεν σημαίνει πως όσοι είχαν κάνει αίτηση πριν 7 χρόνια είναι και σήμερα υπέρμαχοι της επένδυσης. Άλλοι οι όροι της επένδυσης πριν 7 χρόνια και άλλοι σήμερα. Τότε μιλούσατε για υπόγεια εξόρυξη και τώρα μιλάτε για ξεκοίλιασμα των βουνών. Επειδή λοιπόν ο κόσμος στην περιοχή μας, έχει και φιλότιμο και δεν είναι ξεπουλημένος σαν κι ΕΣΑΣ εσείς νομίζετε πως όποτε τον καλείτε, αυτός θα σκύβει το κεφάλι του και γλύφει και τις κατουρημένες τις ποδιές σας. Όσον αφορά την διάψευση, το διαψεύδουμε εμείς αφού κάνατε την "μαλακία" να τηλεφωνήσετε και σε Ενεργούς Πολίτες της Δ. Ε. Αρναίας. 

Όσον αφορά την μεγαλειώδη πορεία σας σήμερα με τους πάνω από 500 διαδηλωτές σας παραθέτουμε την φωτογραφεία σας και τα συμπεράσματα ας τα βγάλει ο κόσμος. 

Αν οι εργαζόμενοι ήταν 500, εμείς πρέπει να ανεβήκαμε πάνω από 100.000 κόσμου στις Σκουριές

Υ.Γ: Και μια μικρή σημείωση. Στο βάθος της φωτογραφίας φαίνεται ένα λεωφορείο. Quiz?
1. Ήταν τουριστικό?
2. Μαθητικό?
3. Ή επειδή δεν μαζεύονταν τα κουκιά, μεταφερατε και εργαζόμενους από τα μεταλλεία? 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.