Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Ο ΑρΠαχτας επιμένει ενάντια ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ) !



ΣΤΟ ΜΠΟΜΠΟΛΙΣΤΑΝ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ?



ΑΞΙΑ ΤΑ ΜΙΣΘΑ!

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!
ΔΙΟΤΙ, “ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ” !

Ο Χρηστάρας γνωστός και ως ΑΡΠΑΧΤΑΣ είναι τέτοιο άπαιχτο σημιτολαμόγιο που τον καθαίρεσε ο γιωργάκης μόλις ανέλαβε για να σηματοδοτήσει τη νέα ΕΝΤΙΜΗ εποχή στο ΠΛΑΣΤΟΚ…)) Τότε το σκάνδαλο είχε να κάνει με την τουριστικη επένδυση του Πόρτο Καρράς στη Χαλκιδική… Τώρα το αποτρόπαιο αυτό λαμόγιο μεσολαβεί από τη θέση του δημάρχου υπέρ των συμφερόντων του Μπομπολιστάν εναντίον των συμπολιτών του της Ιερισσού και όχι μόνον, οι οποίοι στο ΣΥΝΟΛΟ τους βρίσκονται στους δρόμους του αγώνα . 

Ο Χρηστάρας λοιπον το πιό αφερέγγυο πρόσωπο σήμερα στην περιοχή εκπέμπει το σύνηθες μπαρμπουτσαλο. Τόνισε πάλι χθες για άλλη μια φορά ότι “πρόκειται για ένα έργο ανάπτυξης που γίνεται με σεβασμό στους κανόνες για την προστασία των περιβαλλοντικών όρων που έχουν τεθεί.
«Στόχος μας είναι να αξιοποιηθεί ο ορυκτός πλούτος του τόπου και να σταθούμε στα πόδια μας. Δυστυχώς, φοβάμαι ότι οι αντιδράσεις αυτές έχουν άλλη αφετηρία και όχι την αγωνία για την προστασία του περιβάλλοντος» υπογράμμισε ο δήμαρχος.

Μάλιστα δεσμεύτηκε ότι ο δήμος σε συνεργασία με την εταιρεία (σ.σ. Ελληνικός Χρυσός) και τη διεύθυνση υδάτινων πόρων θα ενημερώνουν συνεχώς μια διαδικτυακή βάση δεδομένων που έχει δημιουργηθεί με στοιχεία και μετρήσεις για την περιβαλλοντική κατάσταση της περιοχής. Βεβαίως, βεβαίως ! Το επίπεδο της διοίκησης και του ελέγχου είναι αποτελούν δοκιμασμένες αξίες στο Μπομπολιστάν. Ο Χρηστάρας έκανε τα πάντα. Απόδειξη οι μπάτσοι εισαγωγής στην περιοχή φοράνε όλοι καινούργιο μαύρο γυαλί. Όλοι δείχνουν δε ακμαίοι και σίγουροι ευχαριστημένοι απ’ τη ζωούλα τους. Αξια τα μισθά τους !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.