Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΣΗΜΕΡΑ 22-10-2012



Εχθές, Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 12.55 το μεσημέρι, ενώ οι κάτοικοι της Μεγάλης Παναγίας, της Ιερισσού κ.λ.π. συγκεντρωνόμασταν στην περιοχή «Χονδρό Δένδρο», για να διαδηλώσουμε κατά του εγκλήματος που συντελείται στις Σκουριές, σημειώθηκε αισθητή σεισμική δόνηση 3,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, με επίκεντρο την περιοχή της διαδήλωσης, και η γη έτρεμε επιφανειακά, συμπάσχουσα και συμπαραστεκόμενη και αυτή, διαμαρτυρόμενη για όσα έχουν μεθοδεύσει να πράξουν στις Σκουριές ξεκοιλιάζοντας τα σπλάχνα της, και όχι μόνο. Το βράδυ έγινε «σεισμός» στον Πολύγυρο από τους κατοίκους, οι οποίοι με ένα ατελείωτο κονβόϊ αυτοκινήτων


έφθασαν στον Πολύγυρο, συμπαραστεκόμενοι στους αγωνιστές που κακοποιήθηκαν, τραυματίστηκαν και προσήχθησαν από τα ΜΑΤ στην Αστυνομική Δ/νση Πολυγύρου.


Δείτε και τα βίντεο:




Σήμερα Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012, ενώ ο κόσμος πήγαινε στον Πολύγυρο να συμπαρασταθεί στους αγωνιστές, παραιτήθηκε η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Δήμου Αριστοτέλη, κα Καραστέργιου, και περί τις 10 π.μ. με καθαρό ουρανό χωρίς βροχή ενεφανίσθη επί 20 περίπου λεπτά στην περιοχή των Σκουριών ένα θαυμάσιο ουράνιο τόξο, που ξεκινούσε από Σκουριές και έφθανε μέχρι πάνω από την Μεγάλη Παναγία. Ως γνωστόν, το ουράνιο τόξο είναι σημείο αλλαγής (εμφανίσθηκε πρώτη φορά επί Νώε, για να δείξει το τέλος της καταστροφής του κατακλυσμού). Όλα αυτά τα «Σημεία των καιρών» είναι τυχαία; Εμείς δεν νομίζουμε. Ωστόσο, ίδωμεν. Ένα είναι σίγουρο, αυτό που πολύ σοφά ο λαός λέει: «φωνή Λαού, οργή Θεού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.