Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ"

Κάποιοι κύριοι των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», - άγνωστοι, σε αντίθεση με τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που όλοι είναι γνωστοί στην τοπική κοινωνία - εξυπηρετώντας ποικίλα συμφέροντα στην περιοχή με ανακοίνωσή τους, δεν διστάζουν να κατηγορούν τα μέλη και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ως υποκινητές των επεισοδίων στις Σκουριές και όχι την εταιρία με τους πληρωμένους μπράβους της και τους πρόθυμους πραιτοριανούς των ΜΑΤ, αποσιωπώντας ποιος προκαλεί, ποιόν και ποιος ξεκινάει έναν ιδιότυπο«πόλεμο» στην τοπική κοινωνία που αντιδρά. Δεν διστάζουν να θεωρούν τους κατοίκους της Β. Χαλκιδικής αλλά και ευαισθητοποιημένους πολίτες από όλη την Μακεδονία, τραμπούκους και ροπαλοφόρους. Και όλα αυτά, για να χαϊδεύουν τώρα,τον Μπόμπολα και την El Torado,εξαπατώντας τους πολίτες της περιοχής, αφού προεκλογικά ήταν «κατά της επένδυσης» (επισυναπτόμενο έντυπο των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» που διακινούνταν προεκλογικά στην περιοχή της Ιερισσού, αλιεύοντας ψήφους).

Η ανακοίνωση των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» και οι κατηγορίες προς ένα ολόκληρο κίνημα που ξεπερνάει κατά πολύ τις οργανωμένες δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ, δεν μας εκπλήσσει:ακολουθεί την πεπατημένη όλων όσων θέλουν με κάθε τρόπο, την καταστροφική μεταλλουργεία χρυσού. Και δυστυχώς για αυτούς, ο λαός της περιοχής και ξέρει και καταλαβαίνει, ποιοι είναι μαζί τους και ποιοι εναντίον τους, σε αυτόν τον αγώνα για το περιβάλλον και το μέλλον τους.
Το Γραφείο Τύπου της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Χαλκιδικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.