Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Συνέχεια προκλήσεων από την Ελληνική αστυνομία και τα ΜΑΤ στην Ιερισσό


Από το πρωί δεν μπορούν να το "χωνέψουν" πως "αυτοί οι Γαλάτες" δεν υποτάσσονται και αντιστέκονται στους ασπιδοφόρος "πανίσχυρους Ρωμαίους".
Με πρόφαση ότι θα κάψουν οι κάτοικοι της Ιερισσού το δημαρχείο τους (αν είναι δυνατών τι σκέφτηκαν) εισέβαλαν τα ΜΑΤ ανάμεσα στα σπίτια τρομοκρατώντας τους πολίτες.
Προφανές είναι ότι το μόνο που επιθυμούν είναι να επιδείξουν την ισχύ τους και να τιμωρήσουν τους ανυπόταχτος.Έφτασαν στο δημαρχείο και έριξαν πάλι χημικά. Ποιος αποφασίζει επιτέλους για αυτές τις ενέργειες της Ελληνικής αστυνομίας? Σε ποιόν λογοδοτεί?

Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι υπερήφανοι που δεν σκύβουν το κεφάλι στην αστυνομοκρατία του Μπόμπολα-Πάχτα?
Η πρόκληση πάντως δεν έμεινε αναπάντητη. Στην Ιερισσό απόψε βγήκαν όπλα. Τα ΜΑΤ οπισθοχώρησαν την είσοδο του χωριού και αυτή την ώρα γίνονται διαβουλεύσεις να αποχωρίσουν.
"Το βάλανε πάλι στα πόδια δίχως να καταφέρουν τίποτα"


2 σχόλια:

  1. Πολύ φοβάμαι πως τη φωτιά στο δημαρχειο θα την βάλει ο ίδιος ο (αρ)παχτας... Είμαι σιγουρη πως τωρα τραβαει τα μαλλιά του. Η βρομιά τους θερινούς μήνες ζέχνει ακομα περισσοτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλλον μερικοί ξεχνάνε πριν μερικούς μήνες οι αντιδρώντες τι καταστροφές προκάλεσαν στο δημαρχείο και σε αμάξια που ήταν σταθμευμένα έξω από αυτό!
    Γιατί δεν λέτε για το Α.Τ. Ιερισσού; Γιατί "ενεργοί πολίτες" δεν λέτε για το λεωφορείο που κάψατε στο Γομάτι, γιατί δεν λέτε για τις φωτιές που ανάψατε στο βουνό; Ντροπή σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.