Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Τελικά ποιός εξέδωσε την ανακοίνωση των “Αν.Ελ” με καταγγελίες εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και των στελεχών του στο νομό, για τα γεγονότα στις Σκουριές, που μεταδόθηκε από τοπικά ΜΜΕ και blogs;


Τοπικά στελέχη των “Αν. Ελ.” όπως η κα Χαλκιά παρακάτω, (υπ. βουλευτής), αμφισβητούν την γνησιότητά της και την αποδίδουν σε προβοκάτσια. Δεχόμαστε την δήλωσή της, την αναρτούμε αλλά περιμένουμε την επίσημη διάψευση του κόμματός της.
Κατά τα άλλα, έχει μεγάλο ενδιαφέρον να μάθουμε τι ακριβώς έγινε και ποιός εξέδωσε την ανακοίνωση – αν ισχύουν αυτά που ισχυρίζεται η κα Χαλκιά. Από διάφορες πληροφορίες που συλλέγουμε, μαθαίνουμε ότι κάτοικος της Ιερισσού που διατείνεται ότι είναι μέλος του συντονιστικού της νεολαίας (;)απέστειλε την ανακοίνωση στα ΜΜΕ μετά από σύμφωνη γνώμη του κόμματός του στην Αθήνα… Ψάχνοντας λίγο περισσότερο μάθαμε τις στενές, πολύ στενές σχέσεις του “μέλους” με την εταιρία χρυσού!
“Ανεξάρτητοι Έλληνες”, ψαχθείτε…
***************************
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΧΑΛΚΙΑ ΑΝΝΑ
Πολιτευτής Χαλκιδικής
ΔΗΛΩΣΗ
Σχετικά με τη χτεσινή ανάρτηση που φέρει τον τίτλο «Ανεξάρτητοι Έλληνες Χαλκιδικής κατά ΣΥΡΙΖΑ» δηλώνω τα εξής :

1) Το περιεχόμενο του κειμένου της ανάρτησης δεν με εκφράζει και συντάχθηκε εν αγνοία μου.
2) Στο Νομό Χαλκιδικής δεν υφίσταται Νομαρχιακή Επιτροπή του κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και ως εκ τούτου η ανυπόγραφη αυτή ανάρτηση κρίνεται αν μη τι άλλο, αυθαίρετη.
3) Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε ένα πολιτικό κίνημα και σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούμε την Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής ώστε να αποδίδουμε ευθύνες για την έναρξη των επεισοδίων σε ένα άλλο πολιτικό σχηματισμό εν προκειμένω, το ΣΥΡΙΖΑ.
4) Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε ένα πολιτικό κίνημα και σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούμε το συνήγορο της μεταλλευτικής εταιρείας.
5) Η θέση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για την εξόρυξη του χρυσού έχει εκφραστεί δια του Προέδρου του κινήματος κ. Πάνου Καμμένου, τόσο κατά την προεκλογική του ομιλία στον Πολύγυρο στις 3 -6 – 2012
στο20΄ 40΄΄)
όσο και κατά τη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στις Σέρρες στις 9-6-2012
στο28΄.
Παραθέτω απόσπασμα από τη συνέντευξη τύπου στις Σέρρες :
«…….Και όσον αφορά το θέμα του χρυσού και των υπολοίπων. Σας λέμε ξεκάθαρα ότι θα γίνουν όλες εκείνες οι τιτλοποιήσεις που χρειάζονται και θα προχωρήσουν οι εξορύξεις, μόνον όταν είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον, δηλαδή, αυτό που γίνεται π.χ. στη Χαλκιδική, που ζητάνε εξορύξεις επιφανείας και πηγαίνουν σε δάση με οξιές, όπου κάνουν αφύγρανση για να πεθάνουν τα δέντρα για να προχωρήσουν εν συνεχεία σε μια εξόρυξη χρυσού με επίγειες στοές, αυτά δεν θα γίνουν. Υπόγειες στοές με όλες εκείνες τις προδιαγραφές που προβλέπονται για την προστασία του περιβάλλοντος, ναι. »
Για το μερίδιο της «τυπικής» ευθύνης που με αναλογεί,ως πολιτευτή των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ζητώ συγγνώμη από το ΣΥΡΙΖΑ για την αναστάτωση που προκλήθηκε και επιφυλάσσομαι για περαιτέρω ενέργειες.
Χαλκιά Άννα
Το Γραφείο Τύπου της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Χαλκιδικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.