Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2012

Mονάδα συναρμολόγησης συστημάτων υδρογόνου στην Ελλάδα

Από Ιερισσιώτες


Το σύστημα καθαρού υδρογόνου για τις μηχανές εσωτερικής καύσης που προσφέρει εξοικονόμηση καυσίμων ακόμα και μέχρι 50% θα συναρμολογείται πλέον στην Ελλάδα, μετά από συμφωνία που ολοκληρώθηκε μεταξύ της εταιρείας Hydrofuel και της κατασκευάστριας εταιρείας Hydro BULLET.

Η συμφωνία περιλαμβάνεται στη γενικότερη συνεργασία των δύο εταιρειών η οποία μετά από το κλείσιμο των 2 πρώτων χρόνων, ανανέωσαν τη συνεργασία τους και για τα επόμενα 25 χρόνια.

Τα συστήματα που θα συναρμολογούνται στην Ελλάδα, σε ειδικό χώρο στην περιοχή Αττικής, πάντα με την επίβλεψη μηχανολόγου – συνεργάτη της Hydrofuel αλλά και ειδικού στα θέματα υδρογονοκίνησης της Hydro BULLET- θα διακινούνται τόσο στην εγχώρια αγορά, όσο και στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες, όπου ήδη το υδρογόνο αποτελεί καθημερινά τη λύση εκλογής για εξοικονόμηση καυσίμων, αλλά και συνολικότερης προστασίας του περιβάλλοντος.

Υπενθυμίζεται, πως, στην Ελλάδα, η χρήση του υδρογόνου σημειώνει αυξητικούς ρυθμούς ζήτησης, με εφαρμογή κυρίως σε αυτοκίνητα αλλά και τελευταία και σε σκάφη αναψυχής, ενισχύοντας τη δύναμη και την απόδοση του κινητήρα, μειώνοντας συγχρόνως τις εκπομπές C02 μέχρι 80%, ενώ δεν παραβλέπεται και η μείωση του θορύβου του κινητήρα που φθάνει σε ποσοστό της τάξης του 25-30%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.