Κυριακή, 6 Μαΐου 2012

Επεισόδια και δυσλειτουργίες αναφέρθηκαν σε εκλογικά τμήματα της χώρας

Επεισόδια και δυσλειτουργίες αναφέρθηκαν σε εκλογικά τμήματα της χώρας 

Επιδρομή μελών της Χρυσής Αυγής το πρωί σε εκλογικό κέντρο του Περιστερίου καταγγέλλει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της, περίπου 30 άτομα προπηλάκισαν και εξύβρισαν τους εκπρόσωπους των κομμάτων της Αριστεράς καθώς και ψηφοφόρους, ενώ η αστυνομία παρέμεινε απαθής.

Συμβολική 3ωρη κατάληψη πραγματοποίησαν οι κάτοικοι στα δύο εκλογικά τμήματα του χωριού Λιαπάδες στην Κέρκυρα, διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση να κλείσει το γυμνάσιο της περιοχής τους. Ακόμα απέχει η πλειονότητα των κατοίκων στο Πετρωτό Τρικάλων, διαμαρτυρόμενοι καθώς το δημοτικό σχολείο από τετραθέσιο έγινε διθέσιο.

Στα Αμπελάκια Σαλαμίνας αναφέρθηκε ότι το πρωί δεν πήγε δικαστικός αντιπρόσωπος, ενώ στον Πειραιά, σε τμήμα ετεροδημοτών, αντί για ψηφοδέλτια Μαγνησίας διέθεταν ψηφοδέλτια Αχαΐας.

Ακόμα, αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί σε εκλογικό τμήμα της Νεάπολης-Αγρινίου όταν ένας 30χρονος σε κατάσταση μέθης μπήκε σε εκλογικό τμήμα φωνάζοντας, ενώ στην κατοχή του είχε και ένα πιστόλι κρότου λάμψης. Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αρχές οι οποίες συνέλαβαν τον άντρα και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με την κατηγορία της παράνομης οπλοφορίας και της διατάραξης σε εκλογικό τμήμα.

Από  blog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.