Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Καταγγέλουν τη Δημοτική Αρχή Αριστοτέλη

Με διαδικασίες EXPRESS η Διοίκηση του Δήμου Αριστοτέλη επιχείρησε να δώσει γη και ύδωρ στην εταιρία “ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ” για την εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου (πλήρως και απόλυτα εναρμονισμένη με κυβερνητικούς σχεδιασμούς και τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα). Σήμερα σε ειδική έκτακτη συνεδρίαση, προσπάθησε να περάσει στους κατοίκους του Δήμου την πεποίθηση ότι το Φράγμα Πετρένια, που πρόκειται να κατασκευαστεί στο Γομάτι θα λύσει το πρόβλημα της υδροδότησης του Πρό του Άθω Περιοχής. Είμαστε πεπεισμένοι πως μ’ αυτόν τον τρόπο θέλει να χαρίσει το νερό της υπόγειας υδροφορίας του Κακάβου στους Χρυσοθήρες, οι οποίοι θα χρειάζονται (όταν ζωντανέψει ο εφιάλτης) 2500 κυβικά μέτρα νερού ημερησίως για την επεξεργασία 25000 τόνων πετρώματος ημερησίως σύμφωνα με την υδρογεωλογική τους μελέτη.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ την μεθόδευση αυτή και ΚΑΛΟΥΜΕ τον Λαό της Χαλκιδικής σε επαγρύπνηση. Ο αγώνας συνεχίζεται ενάντια στο ξεπούλημα του ορυκτού μας πλούτου και στην Μεταλλουργία Χρυσού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.