Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΕΝΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΧΤΑ. Ρεπορτάζ του NEW ARNEAS TIMES.

Διαβάσαμε στο NEW ARNEAS TIMES ή καλύτερα ΕΡΓΟ Χαλκιδικής την εκπληκτική απάντηση που έγραψε "Αλεξανδρουπολίτης" για να υπερασπιστεί από την Αλεξανδρούπολη τον δήμαρχο μας Χρήστο Πάχτα. Αν λοιπόν αυτή η απάντηση έχει γραφεί από Αλεξανδρουπολίτη τότε εμείς συγκατοικούμε με εξωγήινους στην περιοχή μας. Αξίζει λοιπόν να διαβάσετε την άποψη του φίλου, για να καταλάβετε και να βγάλετε τα συμπεράσματα πως λειτουργεί ο μεταλλευτικός προπαγανδιστικός μηχανισμός.

Εύγε ΈΡΓΟ ή ERGO.  


Ένας φίλος από την Αλεξανδρούπολη θέλησε με τον δικό του δηκτικό τρόπο να απαντήσει στις... ρητορικές ερωτήσεις, που έθεσε σε επιστολή του ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης, προς το Δήμαρχο Αριστοτέλη Χρήστο Πάχτα.

Μας τις έστειλε και τις αναδημοσιεύουμε κάνοντας μια μικρή αναδρομή στο
ιστορικό της κόντρας, που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον κ. Πάχτα και τον κ. Λαμπάκη

Ο κ. Πάχτας μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Δέλτα της Θράκης» και αναφερόμενος στην παρουσία και την προκλητική ομιλία του ομολόγου του στη Μ. Παναγία την περασμένη Κυριακή, έκανε λόγο για «απρέπεια», «εξυπνάδες», «αντιδεοντολογική στάση» και«απαράδεκτη συμπεριφορά» από τη μεριά του κ.Λαμπάκη προς το πρόσωπο του. Ακολούθησε η έγγραφη απάντηση του κ.Λαμπάκη σε ύφος αντίστοιχο με τη στάση που κράτησε στη Μ. Παναγία.

Έρχεται όμως τώρα μια απάντηση από έναν συνδημότη του κ. Λαμπάκη, από έναν κάτοικο της Αλεξανδρούπολης, ο οποίος όπως ισχυρίζεται, εκφράζει μ' αυτόν τον τρόπο αρκετούς συνδημότες του. Ακολουθούν οι «απαντήσεις» του φίλου από την Αλεξανδρούπολη προς το δήμαρχο του...

"Η φράση σας «Σε κάθε περίπτωση μιλώντας για μένα με αυτοκριτική καταλήγω.» δείχνει ότι είστε ο πλέον φανατικός θαυμαστής του εαυτού σας. Σας απαντούμε λοιπόν βήμα-βήμα:

ΛΑΜΠΑΚΗΣ: Εγώ πηγαίνω στο γραφείο μου στο Δημαρχείο κάθε μέρα και ότι ώρα θέλω. ΕΣΕΙΣ;

ΠΑΧΤΑΣ: Εμείς δεν πηγαίνουμε στα γραφείο σας στο Δημαρχείο κάθε μέρα και ότι ώρα θέλουμε. Είμαστε η Δημοτική αρχή του Δήμου Αριστοτέλη και πηγαίνουμε στα δικά μας γραφεία. Σεβόμαστε τα ξένα γραφεία.

ΛΑΜΠΑΚΗΣ: Είμαι ψηλά στην συνείδηση των δημοτών μου άσχετα αν συμφωνούν με τις απόψεις μου ή όχι. ΕΣΕΙΣ;

ΠΑΧΤΑΣ: Οι Δημότες σας, σας έδωσαν 17,5 % όταν κατεβήκατε στον εκλογικό στίβο ως ανεξάρτητος υποψήφιος. Μήπως χαρακτηρίζετε το 82,5 % των Δημοτών σας ως Ασυνείδητους; Η συνέχεια είναι γνωστή σε όλους.

ΛΑΜΠΑΚΗΣ:Εγώ δεν δέχθηκα καμία ερώτηση από δημοσιογράφους αν παίρνω ανταλλάγματα. ΕΣΕΙΣ;

ΠΑΧΤΑΣ:Όταν ωριμάσετε πολιτικά θα αντιληφτείτε πόσο εύκολα μπορεί να σας ρωτήσει ένας δημοσιογράφος αν παίρνετε ανταλλάγματα η γιατί κάνετε απ΄ ευθείας αναθέσεις σε συγγενείς στελεχών σας η γιατί σπαταλάτε τα χρήματα των δημοτών σας σε άσκοπες μελέτες κ.λπ κ.λπ

ΛΑΜΠΑΚΗΣ:Εγώ κάνω τα Δημοτικά Συμβούλια και τις Επιτροπές στο Δημαρχείο της Αλεξανδρούπολης. ΕΣΕΙΣ;

ΠΑΧΤΑΣ:Επιμένω να σας λέω ότι δεν σκοπεύουμε να κάνουμε τα δημοτικά συμβούλια και τις επιτροπές μας στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης γιατί απέχει πολύ από τον Δήμο Αριστοτέλη. Άρα δεν αλλάζουμε συνήθειες. Παρ’ όλα αυτά, εφόσον το επιθυμείτε ελάτε να κάνετε τις επιτροπές σας στο Δημαρχείο Αριστοτέλη. Είμαστε φιλόξενος Δήμος όπως ξέρετε.

ΛΑΜΠΑΚΗΣ: Εγώ θεωρώ ότι είμαι μέσα στους κοινωνικούς αγώνες του Δήμου μου. ΕΣΕΙΣ;

ΠΑΧΤΑΣ: Όπως μας πληροφορούν θεσμικοί εκπρόσωποι και απλοί Δημότες σας, έχετε περίεργη αντίληψη για την έννοια «κοινωνικοί αγώνες». Εμείς στο Δήμο Αριστοτέλη φροντίζουμε σαν Δημοτική αρχή να στηρίζουμε τους επιχειρηματίες, τους επαγγελματίες, τους εμπόρους, το ΚΤΕΛ, την λαϊκή αγορά κ.α Φροντίζουμε την καθαριότητα, κλείνουμε τις λακκούβες, στηρίζουμε κάθε νόμιμη επενδυτική δραστηριότητα και αξιοποιούμε τα ανταποδοτικά οφέλη για το συμφέρον των Δημοτών μας. Αυτά χαρακτηρίζουμε εμείς ως «κοινωνικούς αγώνες». Δεν πετάμε φωτοβολίδες εμπορευόμενοι τις ελπίδες των δημοτών, μιλώντας για 5αστερα ξενοδοχεία, αεροπλάνα και βαπόρια και φωνές ηλεκτρικές. Είμαστε σοβαροί, προσγειωμένοι και ειλικρινείς απέναντι σε ΟΛΟΥΣ τους Δημότες μας.

ΛΑΜΠΑΚΗΣ:Εγώ δέχομαι την κριτική από όλους και δεν θεωρώ ότι ο Δήμος Αλεξανδρούπολης είναι μία κλειστή κάστα, όπου απαγορεύεται να προσέλθουν άλλοι θεσμικοί ή μη, και τούτο γιατί δεν φοβάμαι την κριτική, έχοντας πεποίθηση για την πολιτική μου καθαρότητα. ΕΣΕΙΣ;

ΠΑΧΤΑΣ:Το ΕΓΩ σας, με το οποίο ξεκινάτε κάθε πρόταση σας, δείχνει πολύ καλά τι ακριβώς θεωρείται για τον Δήμο σας. Είναι Πανελλαδικά γνωστό ότι κάθε κριτική για το έργο σας, εκπορεύεται πάντα -κατά την άποψη σας-, είτε από κάποιες «σκοτεινές δυνάμεις» είτε από την εταιρεία χρυσού. Αυτό προφανώς θεωρείται ότι είναι το άλλοθι για την ανυπαρξία έργου. Η τοπική σας κοινωνία (και όχι μόνο) γνωρίζει καλά τις σχέσεις που έχετε με τοπικές εφημερίδες, ραδιόφωνα και τηλεοράσεις τις οποίες δυστυχώς για σας δεν μπορείτε να ελέγξετε διότι δεν είναι Δημοτικά ΜΜΕ.

Με την επιστολή σας κύριε Λαμπάκη τεκμηριώσατε την τεράστια διαφορά που υπάρχει στην μεταξύ μας νοοτροπία. Δηλαδή ότι στον Δήμο Αλεξανδρούπολης υπάρχει μόνο ένα ΕΓΩ, ενώ στον Δήμο Αριστοτέλη υπάρχουμε ΕΜΕΙΣ (δηλαδή ο Πάχτας, ο Μοσχόπουλος, η εταιρία και ... ελπίζω να μην ξέχασα κανέναν). Και εμείς είμαστε ΟΛΟΙ οι Δημότες.

Σας ευχαριστώ"

ΥΓ. Είναι πολύ εύστοχες οι απαντήσεις του φίλου μας από την Αλεξανδρούπολη (σίγουρα), οπότε ευχαρίστως τις προσυπογράφουμε. Και επειδή δημιουργείται ζήτημα με την πολιτική στάση και το λόγο που χρησιμοποιεί ο κ. Λαμπάκης δείτε και αυτό το βίντεο για να καταλάβετε τι εννοούμε. Κάποια οικεία φιγούρα στη ΒΑ Χαλκιδική θα σας θυμίσει....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.