Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Οι συνταξιούχοι του Στανού τα ...έψαλαν στον Δήμαρχο

Από Somporo

Τη δυσαρέσκεια του κόσμου εισέπραξε κλιμάκιο του Δήμου Αριστοτέλη την Παρασκευή με επικεφαλής τον Δήμαρχο στο ΚΑΠΗ Στανού όπου είχε προγραμματιστεί χριστουγεννιάτικη εκδήλωση.

Οι κάτοικοι διαμαρτυρόμενοι για τις υπερβολικές αυξήσεις στην ύδρευση σε συνδυασμό με το χρόνιο πρόβλημα επάρκειας νερού, δεν ικανοποιήθηκαν από τις απαντήσεις του Δημάρχου, ενώ στη συνέχεια η ατυχής απάντηση σε γυναίκα συνταξιούχο που θεωρήθηκε προσβλητική είχε αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση και η εκδήλωση να τελειώσει εσπευσμένα.
Εσπευσμένα όμως πραγματοποιήθηκε και η εκδήλωση για παιδιά στο Γυμναστήριο του Δημοτικού Σχολείου η οποία οργανώθηκε με προχειρότητα, ξεκίνησε καθυστερημένα και είχε μικρή διάρκεια αφού η ίδια εκδήλωση είχε προγραμματιστεί με διαφορά 2 ωρών στη Στρατονίκη!
Οι Εκδηλώσεις οι οποίες απ' ότι φάνηκε είχαν επικοινωνιακό χαρακτήρα περισσότερο παρά κοινωνικό μαλλον δεν κατάφεραν να πετύχουν ούτε το πρώτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.