Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Κάποιοι θέλουν να βλέπουν μόνο το δέντρο και κυριολεκτικά χάνουν το δάσος!


Αν αυτό θέλεις,  εύκολα μπορείς να κατηγορήσεις και να λοιδορήσεις σαν ψευτοοικολόγους κάποιους που βάζουν φωτιά σ' ένα ξερό δέντρο στη μέση του δρόμου για να προστατευτούν και να ανακόψουν την επίθεση των ΜΑΤ.

Αν αυτός είναι ο σκοπός σου, εύκολα μπορείς να καταγγείλεις για εμπρησμό κάποιους ότι οργισμένοι βάζουν φωτιά στο δάσος για να δημιουργήσουν αναστάτωση.

Πως γίνεται το δεύτερο; Με προβοκάτσια!

Παρακολουθήστε στα δύο παρακάτω βίντεο ντοκουμέντα πως αστυνομικοί έχουν τοποθετήσει κορμούς δέντρων ώστε βάζοντας φωτιά σε ξερόχορτα από κάτω να κατηγορήσουν τους διαδηλωτές της περασμένης Κυριακής ότι καίνε τον Κάκκαβο!
Επίσης δείτε τις προσπάθειες των διαδηλωτών και τον πρόεδρο των Οικολόγων Πράσινων κ. Τρεμόπουλο να προσπαθούν να σβήσουν τη φωτιά της προβοκάτσιας της αστυνομίας.



 

 Και ακόμα κάποιοι επιμένουν να θέλουν να βλέπουν ότι αυτοί που αντιδρούν στους χρυσοθήρες δεν νοιάζονται πραγματικά για το δάσος !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.