Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Ακόμη ένα ΆΚΥΡΟ για τον Πάχτα και από την Αμμουλιανή


20 Οκτωβρίου 2012 

Οι Αμμουλιανιώτες σύσσωμοι αναχαιτίζουν τον Χρήστο Πάχτα, με καταιγισμό ερωτήσεων για το Νέο ρυθμιστικό και τα μεταλλεία.

Εμάς εδώ μας ενδιαφέρει ο τουρισμός , ΟΛΟΥΣ και δεν θα μας διχοτομήσετε τώρα εσείς ,όπως κάνετε στην μ. Παναγιά τον κόσμο !

Είμαστε ενωμένοι και αύριο θα το αποδείξουμε στην συγκέντρωση κατά των μεταλλευτικών δραστηριοτήτων.

Μετά από μονόλογο 30 λεπτών ξέσπασε ο κόσμος και βγήκε έξω απ την αίθουσα ,όπου συνέχισε με 30 άτομα την ομιλία του και τους νάρκωσε όλους πηδώντας απ το ένα θέμα στο άλλο με μοναδικό τρόπο. Μας διαβεβαίωσε ότι το Νέο ρυθμιστικό δεν έχει καμιά σχέση με την μεταλλευτική περιοχή και η Αμμουλιανή δεν έχει να φοβάται αφού είναι στα παράλια. ΠΟΙΟΣ θα πρέπει να φοβάται τότε κ Πάχτα; Η Μ. Παναγία και η Ιερισσός; Εμείς εδώ είμαστε άλλης ποιότητας άνθρωποι?

Καθαρά καταβεβλημένος έχασε αυτήν την μάχη που ήταν σίγουρος ότι θα κερδίσει στην Αμμουλιανή που τόσο αγαπάει όπως λέει.

Δεν μας έπεισες κ. Παχτα ότι έχουμε συμφέρον απ την επένδυση και το νέο ρυθμιστικό ,ούτε και σαν Δήμαρχος ότι έκανες ότι θα έκανε ένας ευσυνείδητος Έλληνας πατριώτης για τον τόπο του!! Μάλλον μας πούλησες όλους για συμφέροντα που εγώ δεν γνωρίζω…

Η Αμμουλιανή σήμερα είπε ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΠΈΝΔΥΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΆΤΟΥ και οτι ΤΟ ΝΕΟ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΌ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΕΥΚΌΛΥΝΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ (εκτός απο καμιά τριανταριά που οποίος στο βήμα και αν μιλά! στο τέλος τον χειροκροτούν )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.