Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Ρεπορτάζ της Γερμανικής τηλεόρασης για τα μεταλλεία της Χαλκιδικής (Video)

Από antigoldgreeceΡεπορτάζ για τα μεταλλεία της Χαλκιδικής και την “επένδυση” της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ που προβλήθηκε στις 14 Ιουλίου 2012 από το ΕuropaMagazin του κρατικού Γερμανικού καναλιού ARD.

Δείτε το βίντεο και κάντε μια σύγκριση με τα Ελληνικά “Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης” και τα μεροληπτικά τους υπέρ της εταιρείας “ρεπορτάζ”… Η Γερμανίδα δημοσιογράφος Hilde Stadler δεν είναι ούτε Όλγα Τρέμη (ευτυχώς) ούτε Τάσος Τέλλογλου (δυο φορές ευτυχώς!) και έμεινε ανεπηρέαστη από την προπαγάνδα της εταιρείας και του Πάχτα. Kαι τη ρύπανση στο Στρατώνι “είδε”, και τα 3.500 στρέμματα δάσους που θα κοπούν στις Σκουριές, και τη δυναμική αντίδραση των κατοίκων στα σχέδια της εταιρείας.

Στο βίντεο υπάρχουν σκηνές από τη μεγάλη πορεία της 25ης Μαρτίου στη Μ. Παναγία και τα επεισόδια με τα ΜΑΤ που ακολούθησαν στο Χοντρό Δέντρο, – σκηνές που δεν τις έχει δείξει κανένα από τα εξαρτημένα Ελληνικά καναλάκια που ακολουθούν τη γραμμή Μπόμπολα-Κυβέρνησης-Τρόικας.

Δεν πειράζει… μέσω του κρατικού Γερμανικού καναλιού τις είδαν πολλές χιλιάδες άνθρωποι σε όλη την Ευρώπη. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο και εδώ, χωρίς τους ελληνικούς υπότιτλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.