Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Άλλοι έχουν δημάρχους με αρχίδ...α και άλλους με κωλοτρυπί...α


Φυσικά ο λόγος γίνεται για τον εκπληκτικό Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης που με την στάση του έχει δημιουργήσει ανυπέρβλητο τοίχος ενάντια στους χρυσοθήρες με την συμπαράσταση και της περιφέρειας.

Αντίθετα εδώ στην Χαλκιδική με τον εκπληκτικό Δήμαρχο Αρ.Πάχτα που αφού "μελέτησε" όλες τις μελέτες αποφάσισε να διευκολύνει έως αηδίας  την Ελληνικός (Καναδικός) Χρυσός όπως γνωρίζει αυτός καλύτερα.




Να σημειώσουμε πως ο δήμαρχος μας είναι γνωστός για το σκάνδαλο του Πόρτο Καράς, όπου αθωώθηκε τελικά στα δικαστήρια. Να θυμίσουμε πως και ο γνωστός του φίλος ο Άκης είχε αθωωθεί από όλες τις εξεταστικές επιτροπές που γίνανε για τις μίζες, μέχρι που τελικά η δικαιοσύνη αποφάσισε να ενεργήσει όπως της αρμόζει και να τον στείλει στης φυλακής τα σίδερα. Δήμαρχε εμείς να σου ευχηθούμε να έχεις την ανάλογη τύχη του φίλου σου του Άκη μπας και γλιτώσει η βόρειος Χαλκιδική και γενικότερα η Ελλάδα. Επίσης κάποια στιγμή θα λογοδοτήσεις για το ότι ήσουν και Υφ. Οικονομικών επί Σιμήτη με ότι αυτό συνεπάγεται. Και δεν θα λογοδοτήσεις στους Χαλκιδικιώτες, αλλά σε όλους τους Έλληνες.

Σημείωση: Για το Γουδί ή το Σύνταγμα, μην ξοδευτείς, θα σε πάμε εμείς...   

"Από μπροστά παρθένα και από πίσω μπαίνουν τρένα" έλεγε ο Jo στον Chan...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.