Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΝΕΚΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ


 Το Κίνημα Δεν Πληρώνω εκφράζει την σφοδρή του αντίθεση με το ξεπούλημα της εθνικής-δημόσιας περιουσίας του λαού, από την τροϊκανή συγκυβέρνηση, προς κάθε λογής ντόπιο και διεθνή μεγαλοκαρχαρία.

 Αεροδρόμια, λιμάνια, κερδοφόροι δημόσιοι οργανισμοί και ότι εχει κάποια αξία ξεπουλιέται από τους νενέκους της ντόπιας τρόικας μπιρ παρά.

 Φυσικά ο πόλεμος που ο λαός μας δέχεται τα τελευταία χρόνια από τους παγκόσμιους τοκογλύφους και τα τσιράκια τους, είναι πολυμετωπικός και σε όλα τα επίπεδα.

 Είναι δεδομένο λοιπόν ότι αυτοί θα παίρνουν διαρκώς αποφάσεις ενάντια στα λαϊκά συμφέροντα, προκειμένου να διατηρούν ικανοποιημένους τους πολιτικούς τους προϊσταμένους και τα αφεντικά τους.

 Εξίσου δεδομένο είναι, ότι η μοναδική αντιπολίτευση δε μπορεί να γίνει μέσω επερωτήσεων στο κτήριο της βουλής και μέσω ανακοινώσεων αλλά στο δρόμο και στην πράξη, από τον ίδιο τον καταπιεζόμενο ελληνικό λαό.

 Να ανακαταλάβουμε και να αξιοποιήσουμε όπως νομίζουμε εμείς, αυτά που μας ανήκουν, να αντισταθούμε συλλογικά στην διαρκή υποβάθμιση της ζωής μας, να διεκδικήσουμε τις ζωές μας πίσω και ακόμα παραπάνω.
 Να γίνουμε ο εφιάλτης όλων αυτών που θέλουν να μας γυρίζουν στο μεσαίωνα!

 Όχι στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας-Οργάνωση και αντεπίθεση για να πάρουμε τις ζωές μας πίσω!

 Κίνημα Δεν Πληρώνω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.