Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

EPSILON NET: No1 ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΛΟΓΙΣΤΕΣ & ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «BUSINESS IT EXCELLENCE AWARDS 2012»

Από chalkidiki-go


Μία ακόμα κορυφαία διάκριση για την EPSILON NET A.E, στον διαγωνισμό Business IT Excellence Awards 2012 για τον κλάδο της Πληροφορικής, της Boussias Communications, στον οποίο και συμμετείχαν οι κορυφαίοι του κλάδου, με πάνω από 300 μεγάλες εταιρίες.

Η EPSILON NET A.E απέσπασε το βραβείο της κατηγορίας «Εξειδίκευση σε Λογιστές & Φοροτεχνικούς» για την πολυετή, πρωτοποριακή και καινοτόμα δράση της με το μοναδικό πακέτο ολοκληρωμένων υπηρεσιών SOFTWARE, NETWORK, TRAINING για λογιστές, φοροτεχνικούς, οικονομολόγους και συμβούλους επιχειρήσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ιδιαίτερο βάρος στην αξιολόγηση έλαβε η σπουδαία και πρωτοποριακή ενοποίηση των προϊόντων Epsilon Software με τις υπηρεσίες Epsilon Network (δωρεάν μέσα από τις εφαρμογές software) η οποία συμπληρώνει 1 χρόνο λειτουργίας και έχει ταράξει τα νερά στον χώρο των λογιστών διαμέσου της αμεσότητας και εγκυρότητας που παρέχει με τη χρήση ενός και μόνο πλήκτρου (F11).

Η επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων πραγματοποιήθηκε σε ένα ιδιαίτερα εορταστικό και αισιόδοξο κλίμα, την Τρίτη 3 Ιουλίου στην τελετή απονομής των βραβείων Business IT Excellence Awards 2012που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία. Το βραβείο παρέλαβε ο κος Ιωάννης Μίχος, Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της Epsilon Net ο οποίος και τόνισε μεταξύ άλλων: «Πρόκειται για μια πολύ σημαντική διάκριση και επιβράβευση της πορείας της Epsilon Net η οποία έχει καταξιωθεί τόσο στα Λογιστικά Γραφεία όσο και στις Επιχειρήσεις με τις αρτιότερες λύσεις software & network οι οποίες πρόσφατα λειτουργούν σε ενιαίο πρωτοποριακό περιβάλλον. Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στην Τεχνολογία και στην Ανάπτυξη που τόσο πολύ έχει ανάγκη ο τόπος μας στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε».

Στην Τελετή Απονομής, η οποία αποτελεί μία γιορτή για τον τομέα της Πληροφορικής, παρευρέθησαν εκπρόσωποι των σημαντικότερων εταιριών του χώρου, υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς, καθώς και Πρόεδροι και μέλη των φορέων που υποστηρίζουν τον θεσμό (HaAIS, Hellenic CIO Forum, HePIS, ISACA, itSMF Hellas, ΕΙΠ της ΕΕΔΕ, ΣΕΠΒΕ, ΣΕΠΕ). Σημαντικές βραβεύσεις απονεμήθηκαν και στις εταιρείες: INTERAMERICAN, COSMOTE, VODAFONE, INTRASOFT, ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

Αυτό το βραβείο προστίθεται σε μια σειρά διακρίσεων της Epsilon Net τόσο σε πανελλαδικό όσο και σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο, και αποτελεί την επιχειρηματική της δέσμευση για τη διατήρηση της υψηλής ποιότητας και της καινοτομίας ως βασικές αρχές των προϊόντων και των υπηρεσιών της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.