Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Πολιτιστικός Σύλλογος Στανού


Ο υπερκαταναλωτισμός των τελευταίων ετών με αποτέλεσμα την κατασπατάληση των πόρων του πλανήτη και την υποβάθμισή του σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση μάς αναγκάζουν  να αναθεωρήσουμε τον τρόπο ζωής που είχαμε υιοθετήσει μέχρι τώρα.Συλλογικότητες σε όλη την Ελλάδα,
  αμφισβητώντας τα καταναλωτικά -αναπτυξιακά πρότυπα της κοινωνίας,  αναλαμβάνουν δράσεις με απώτερο στόχο την αλληλεγγύη και την προώθηση οικολογικής και οικονομικής συνείδησης. Μία από τις πιο διαδομένες δράσεις είναι τα χαριστικά – ανταλλακτικά παζάρια.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος θέλοντας να συμβάλει στην κατεύθυνση αυτή διοργανώνει  το Σάββατο 21 Ιουλίου από τις 05.00 το απόγευμα στην πλατεία του χωριού ανταλλακτικό-χαριστικό παζάρι.


Προσφέρουμε ότι δεν χρειαζόμαστε και παίρνουμε κάτι αν μας χρειάζεται,
 χωρίς χρήματα.

Προσοχή!  Το παζάρι δεν έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Η επαναχρησιμοποίηση αντικειμένων δεν είναι ντροπή ή μειονέκτημα, ε
ίναι ένας νέος τρόπος επιβίωσης, μια καινούρια φιλοσοφία όχι μόνο για τον τρόπο κατανάλωσης αλλά και για τον τρόπο ζωής.


Μπορείτε να φέρετε:
 

 Βιβλία, περιοδικά, CD, DVD, επιτραπέζια, διακοσμητικά, αφίσες, αξεσουάρ (τσάντες, φουλάρια, γάντια, ζώνες, καπέλα κλπ.), κοσμήματα (κολιέ, σκουλαρίκια, βραχιόλια, κλπ.),  είδη σπιτιού, εργαλεία,  ρούχα  και γενικά αντικείμενα τα οποία εσείς δεν χρησιμοποιείτε πια και νομίζετε ότι μπορεί να χρειάζονται σε κάποιον άλλο.  Παράλληλα με το παζάρι ζωγραφική για τα παιδιά.


Πληροφορίες: 6982151 827


6939 20 85 85
                                                    


ΤΟ Δ,Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.