Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

H επίθεση των τραμπούκων της ΕΛΛ. ΧΡΥΣΟΣ εναντίον κατοίκων στις Σκουριές – VIDEO



Ακατέργαστο υλικό από τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν σήμερα το μεσημέρι με την επίθεση 400 “εργαζομένων” (που δυστυχώς τους αρμόζει περισσότερο το “τραμπούκοι”) εναντίον των 30 περίπου κατοίκων στις Σκουριές. Οι κάτοικοι είχαν κλείσει από το πρωί την πρόσβαση στο βουνό για τα συνεργεία της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ, αντιτιθέμενοι στο Επενδυτικό Σχέδιο της εταιρείας και ειδικά στο επιφανειακό μεταλλείο στο δάσος των Σκουριών.

Οι τραμπούκοι μεταφέρθηκαν στις Σκουριές με λεωφορεία της εταιρείας και φορώντας στολές της εταιρείας, για να μη μείνει καμμία αμφιβολία για το ποιος είναι πίσω από όλα αυτά. Η αστυνομία ήταν ουσιαστικά ανύπαρκτη, με ένα μόνο περιπολικό που ήταν εκεί από το πρωί. Η αστυνομική δύναμη δεν ενισχύθηκε ούτε όταν ξεκίνησε να ανεβαίνει από το Στρατώνι το κονβόι των λεωφορείων με τον μαινόμενο όχλο που πήγε εκεί με σαφή πρόθεση να δώσει ξύλο.



Η εταιρεία χρησιμοποιεί τους εργαζόμενους σαν ιδιωτικό στρατό. Το κράτος κάνει πίσω κι αφήνει την εταιρεία να καθαρίσει με τους αντιπάλους. Νέα εποχή για την Ελλάδα.

Αύριο θα έχομε περισσότερες πληροφορίες για τους τραυματίες της σημερινής μέρας. Δείτε παρακάτω και τα υπόλοιπα βίντεο του Ιωσήφ.

Από http://antigoldgreece.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.