Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Ένας σοβαρά τραυματισμένος από τους κατοίκους που αντιστέκονται στα σχέδια καταστροφής της περιοχής, μετά από την άγρια επίθεση των εργαζομένων


Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, μεταξύ των κατοίκων που αντιστέκονται στα σχέδια καταστροφής της περιοχής, υπάρχει ένας σοβαρά τραυματισμένος, ο οποίος μεταφέρεται αυτή την ώρα στο κέντρο υγείας της περιοχής. Είχε προηγηθεί η ακατανότη άγρια επίθεση των εργαζομένων. Εν τω μεταξύ αυτή την ώρα τα πράγματα είναι ήρεμα παρ’ όλα αυτά οι εργαζόμενοι της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.» παραμένουν στις «Σκουριές». Οι κάτοικοι έχουν μεταφερθεί σε άλλο σημείο -από το φυλάκιο όπου ήταν- ώστε να μην υπάρξουν νέες εντάσεις.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι κάτοικοι που αντιστέκονται στα σχέδια καταστροφής της περιοχής, αποχώρησαν από το βουνό σε μια προσπάθεια εξομάλυνσης της κατάστασης. Ωστόσο οι πληροφορίες για τον τραυματία δεν είναι καθόλου καλές καθώς έγινε γνωστό πως ο τραυματισμός του είναι εξαιρετικά σοβαρός και έχει μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Πολυγύρου.

Από stratoniki.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.