Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Χθες (20/3/12) 7 αστυνομικο​ί στις Σκουριές Χαλκιδικής​, σήμερα (25/3/12) φάνηκαν και οι διμοιρίες των ΜΑΤ!!!

Την Τρίτη 20/3/12 υπήρχαν 7 αστυνομικοί στις Σκουριές που παρακολουθούσαν τα βίαια επεισόδια που προκάλεσαν οι 400 περίπου μισθοφόροι της Ελληνικός Χρυσός ενάντια στους 30 κατοίκους που πήγαν να διαμαρτυρηθούν για την επικείμενη καταστροφή του τόπου τους.



Την Κυριακή 25/3/12 γέμισε ο τόπος από διμοιρίες ΜΑΤ που επιτέθηκαν άνανδρα με ρίψη δακρυγόνων και πλαστικών σφαιρών στους περισσότερο από 2.500 κατοίκους, μέσα στους οποίους υπήρχαν ηλικιωμένοι, γυναίκες και παιδιά!





Ενώ ο εισαγγελέας, αν και ειδοποιήθηκε, μάλλον δεν ήξερε τον δρόμο προς το «Χοντρό το Δέντρο»!!! Πράγματι, πώς να ξέρει κάποιος την είσοδο του χωριού της Μεγάλης Παναγίας!!!



Και ο εκπρόσωπος της εταιρείας κ. Πάχτας, ζει στον κόσμο του, πιστεύοντας ότι με τέτοιες «ξεπερασμένες» τακτικές θα καταφέρει οτιδήποτε άλλο πέρα από την καταστροφή του τόπου!!!

Ποιόν άραγε προστατεύουν ο εισαγγελέας, η αστυνομία και τα ΜΑΤ, τον Ελληνικό Λαό ή τα συμφέροντα των μεγαλοεργολάβων (ελλήνων και ξένων);


Ποιόν άραγε εκπροσωπούν οι δήμαρχοι, τους Δήμους και τους Δημότες τους ή τις εταιρείες;

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ Αρ.Παχτουλη !!!

    Είστε Χούντα και τοπική Κατοχική Κυβέρνηση…!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.