Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Κυκλοφορεί η 1η 3D τηλεόραση χωρίς γυαλιά με θέαση από γωνίες


Η νέα τηλεόραση ZL2 της Toshiba χάρη σε μια επαναστατική τεχνολογία που εντοπίζει το πρόσωπο του θεατή της,σας επιτρέπει να βλέπετε το τρισδιάστατο θέαμα σε όποιο σημείο και αν κάθεστε.

 Επίσης η ποιότητα της εικόνας είναι σύμφωνα με τους κατασκευαστές της τηλεόρασης εξαιρετική. Η ανάλυση της είναι 4000 x 3000 pixels, δηλαδή τέσσερις φορές μεγαλύτερη από εκείνη των τηλεοράσεων υψηλής πιστότητας (HD). Η οθόνη της έχει διαγώνιο 55 ιντσών και η τιμή της τοποθετείται περί τα 9 χιλιάδες ευρώ.

Την προσεχή Δευτέρα θα κάνει το ντεμπούτο της σε καταστήματα της Αγγλίας η 1η 3D τηλεόραση από την Toshiba στην οποία ο θεατής μπορεί να βλέπει από όλες τις γωνίες χωρίς να χρειάζεται να φορά τα ειδικά γυαλιά που απαιτούνται για την 3D θέαση.

Στο εμπόριο κυκλοφορούν τηλεοράσεις 3D όπου ο θεατής δεν χρειάζεται να φορά τα ειδικά γυαλιά. Όμως ο θεατής πρέπει να βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την οθόνη για να απολαύσει το τρισδιάστατο θέαμα με γυμνό μάτι. Επιπλέον στα υπάρχοντα μοντέλα τηλεοράσεων του είδους, η ποιότητα εικόνας είναι αρκετά μέτρια.

Από  www.bloggers-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.