Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Ημερίδα με θέμα τη Βιολογική Κτηνοτροφία και τα προϊόντα της στη ΘεσσαλονίκηΤο Δίκτυο Βιολογικών Προϊόντων σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και την Αμερικανική Γεωργική Σχολή διοργανώνουν τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 17:00, στην αίθουσα Seth Frank της Φοιτητικής Εστίας Αλίκη Περρωτή του Κολεγίου Περρωτής, Ενημερωτική Ημερίδα με τίτλο: «Η Βιολογική Κτηνοτροφία και τα προϊόντα της. Παραγωγή - Πιστοποίηση - Επιχειρηματικότητα»

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι εισηγητές θα μεταφέρουν τις εμπειρίες τους, θα αναλύσουν τα προβλήματα που αντιμετώπιζε και αντιμετωπίζει η βιολογική κτηνοτροφία και τα προϊόντα της και θα παρουσιάσουν τα εμπόδια και την εξέλιξη του κλάδου, καθώς και την τάση των καταναλωτών. 
Οι ομιλητές που πλαισιώνουν το πάνελ, προέρχονται τόσο από τον επιχειρηματικό όσο και από τον ακαδημαϊκό χώρο και είναι ο κ. Μιχάλης Σαράντης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Όλυμπος ΑΕ, ο κ. Γιάννης Δραγατσίκης, Αντιπρόεδρος ΘΕΣ ΓΑΛΑ ΠΙΕΣ, αγελαδοτρόφος, ο Dr. Ευάγγελος Βέργος, Τμήμα Έρευνας και Εκπαίδευσης Ενηλίκων της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής, ο κ. Χαράλαμπος Σαράφης του οργανισμού πιστοποίησης ΔΗΩ, ο κ. Αναστάσιος Μιχαηλίδης, Λέκτορας του ΑΠΘ και η κα Stela Cazaku, Βοηθός Εργαστηριακής Διδασκαλίας στο Κολέγιο Περρωτής.

Το περιεχόμενο των ομιλιών αφορά τόσο αυτούς που ασχολούνται με τη βιολογική κτηνοτροφία και τα προϊόντα της, όσο και εκείνους που επιθυμούν να ξεκινήσουν κάποια συναφή δραστηριότητα. 
Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται επιστροφή του πληθυσμού στην ύπαιθρο και έντονη επιθυμία για ενασχόληση τόσο με τη γεωργία, όσο και με την κτηνοτροφία. Η ύπαιθρος προβάλλεται ως ένα εναλλακτικό μοντέλο για την ανάπτυξη επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και η ενασχόληση με τη βιολογική κτηνοτροφία και τα προϊόντα της αποτελούν μια τέτοια επιλογή. 
Παρόλα αυτά, για να μπορέσει να ευδοκιμήσει η όποια δραστηριότητα θα πρέπει να υπάρχει η κατάλληλη εκπαίδευση και ενημέρωση. Η συγκεκριμένη εκδήλωση επιδιώκει να μεταφέρει πολύτιμες εμπειρίες και να απαντήσει σε βασικά ερωτήματα. Μετά το πέρας των εισηγήσεων θα ακολουθήσει συζήτηση με τους συμμετέχοντες. 
Εφόσον συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στο Έντυπο Συμμετοχής που ακολουθεί, παρακαλούμε να το αποστείλετε είτε με fax στο 2310 541491, είτε στο e-mail:  info@biocluster.gr  


Το Πρόγραμμα της Ημερίδας μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ: PROGRAMMA HMERIDAS.pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.