Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

«ΠΑΝΧΑΛΚΙΔΙΚΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» «ΡΕΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ»

Η επιτροπή ευχαριστεί τον κ. Δήμαρχο Δαμιανό Ιορδανίδη και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νέας Προποντίδας που κατά την συνεδρίαση της 30ης Νοεμβρίου 2011 του δημοτικού Συμβουλίου, ψήφησε ομόφωνα «ψήφισμα» ενάντια στο «χαράτσι» της ΔΕΗ.

Επίσης, αποφασίστηκε η συνδρομή στην επιτροπή, παραχωρώντας την αίθουσα των συνεδριάσεων, για την συγκέντρωση από μέλη της επιτροπής των δικαιολογητικών για την αποστολή εξωδίκου από τον Δήμο προς την ΔΕΗ, για όσους πλήρωσαν μόνο την αξία του ηλεκτρικού ρεύματος, δημοτικά τέλη, φόρο ΕΡΤ, εκτός από το «χαράτσι».

Το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε να παραμείνει ο Δήμος κλειστός την 2α Δεκεμβρίου 2011, ημέρα συμπαράστασης και άλλων δήμων στη χώρα, εν όψει της συζήτησης στο ΣτΕ, των αιτήσεων ακυρώσεως του νόμου και της ΠΟΛ από δικηγορικούς συλλόγους και άλλους φορείς.

Τις προσεχείς ημέρες θα ανακοινωθεί η διαδικασία που θα ακολουθηθεί (ημέρες και ώρες συλλογής των αποδείξεων από μέλη της επιτροπής, για τους δημότες της Ν. Προποντίδας) και ταυτόχρονα καλούμε τους συμπολίτες μας να συστρατευθούν στον αγώνα μας ενάντια στο «χαράτσι» - μην καταβάλλοντάς το – και επιπλέον να στηρίξουν έμπρακτα με την συμμετοχή τους στην επιτροπή συλλογής.

Η επιτροπή αγώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.