Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Στρουμφίτα τι σε βάζει ο Μπάρμπα-Στρούμφ να γράφεις !!!

Εκπληκτικό Σχόλιο που διαβάσαμε στην Ρεσπέτζα.


Στεναχωρήθηκα όταν είδα 578 ΝΑΙ (26%) στην καταστροφή ενός ΤΟΠΙΟΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ .


Στεναχωρήθηκα γιατί δεν πίστευα ότι στην περιοχή που γεννηθήκαμε θα είχαμε τόσους ανθρώπους που δεν θα … αντιλαμβανόταν τον επίγειο φυσικό Παράδεισο που ζούμε.

Ο Ανώνυμος υπέρμαχος τις επένδυσης στης 1 Δεκεμβρίου 2011 6:22 μ.μ. όμως έγραψε :


“Για τους γνωρίζοντες από υπολογιστές το να αλλάξεις την IP διεύθυνση, ώστε να μπορείς να ψηφίζεις όσες φορές θέλεις είναι πάρα πολύ απλό....” ,

Έγραψε σε άλλη ανάρτηση έτερος μορφωμένος υποστηρικτής προφανώς της καταστροφής : Ανώνυμος στις 30 Νοεμβρίου 2011 11:07 μ.μ. . “… όταν από έναν Η/Υ μπορείς να δώσεις 10 κ επιπλέον ψήφους (όρεξη να κατεβάζεις browser πχ mozilla , chrome κτλ) …” !!!

Ιδού οι απαντήσεις για τα 578 ΝΑΙ , ακόμα και εδώ βρε στρουμφίτα … λαμογιές !!!

Ψυχραιμία στρουμφίτα και άκουσε και την ανάλυση της εξυπνάδα σας :

Άρα δεν είναι 578 τα Ναι αλλά καμιά 50 επαναλαμβανόμενοι φωστήρες ΚΑΙ αναγνώστριες του δόγματος … για το καλό μας !!!

Είναι όλοι αυτοί που … ξεπερνούν ιδεολογίες , κόμματα , συνειδήσεις και με την λογική τους … οδηγούν τον κόσμο … σε εικονικές πραγματικότητες δήθεν επενδύσεις με πολύ χρήμα, που στο βάθος πάντα υπάρχει … πίκρα !!! .

Υφαρπάζοντας με ταξίματα , με υποσχέσεις τους ψήφους των πολιτών … κάνουν μόνο τελικά πολιτική για την … πάρτη τους !!!

Επίσης η νοοτροπία των υπερμάχων της επένδυσης ότι απευθύνονται σε αμόρφωτους ιθαγενείς δεν βγαίνει από το πετσί τους δείτε τι έγραψε ο … “ Ο κόσμος που ψήφισε υπέρ του Πάχτα και κατ επέκταση υπέρ της επένδυσης δεν έχει στην κουλτούρα του το διαδίκτυο. Μην ξεχνάμε στη Χαλκιδική ζούμε και ειδικότερα στο πιο ξεχασμένο κομμάτι της. Πια σπίτια έχουν υπολογιστές αναρωτιέμαι. Αν υπάρχουν στη Χαλκιδικη 2200 ξεχωριστοί χρήστες με δικους τους υπολογιστές μιλάμε για επίτευγμα! ” (Αναγνώστης υπέρμαχος της επένδυσης στις 1 Δεκεμβρίου 2011 5:24 μ.μ.) .

Ετερόκλητοι φιλοξενούμενη της περιοχής και Γίγαντες τις γνώσεις, μορφωμένοι των σαλονιών … οι απόγονοι των ντόπιων μεταλλωρύχων , των ντόπιων αγροτών, των ντόπιων δασεργατών, των ντόπιων αλιέων, και των ντόπιων υπολοίπων κατοίκων και υπολογιστές έχουνε και γνώση υπολογιστών έχουνε και κινητά smartphone έχουνε και ipad έχουνε και την ….(!) έτοιμη την έχουνε … κατά της επένδυσης επειδή ξέρουνε να διαβάζουνε και να καταλαβαίνουνε τα ψιλά γράμματα κάτω από τα μεγάλα λόγια .

Αυτές οι καραμέλες για αμόρφωτους ιθαγενείς … να τις απευθύνεται στις περιοχές από όπου κρατάει η σκούφια σας … αν δεν την πουλήσατε και αυτή . Αχρείοι υβριστές της περιοχής και των κατοίκων της.

Πολίτες του Αριστοτέλη λουστείτε ...τους μαιντανούς που με καμάρι μας κουβαλήσατε !!!

Ευτυχώς ο κόσμος … αντιδρά …

Ελπίζω τελικά να μην προλάβουν … ότι έγινε για την ΕΛΛΑΔΑ .

Αγαπητοί υποστηρικτές του ΝΑΙ Αγαπήστε βρε την περιοχή που σας φιλοξενεί και δώστε της την υπεραξία που έχει .

Η περιοχή έχει κουλτούρα και μόρφωση από την εποχή του … Αριστοτέλη , δεν χρειάζεται ετερόκλητους φωστήρες αλλά βοηθούς στην ανάπτυξη της .

Αλλάξτε την καταστροφική Μ.Π.Ε. των επιφανειακών εξορύξεων και των διάσπαρτων εργοστασίων με τις χαβούζες που τα συνοδεύουν .

Η περιοχή είναι ΝΑΙ και μεταλλευτική εδώ και αιώνες ΌΧΙ όμως σε βάρος της περιοχής .

Αυτό που θέλετε να υλοποιήστε είναι … ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ.

Ναι στο Δημοψήφισμα

ΟΧΙ στην καταστροφή της Βορείου Χαλκιδικής


ΟΧΙ στην καταστροφή ενός ΤΟΠΙΟΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ

Για Μπαρμπαστρούμφ , Στρουμφίτες , Λιχούδιδες , Σπιρτούλιδες , λοιπά Χαχανούλικα … “γιουσουφάκια του πλιάτσικου” αλλά και τους ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ

Ο ΚΑΝΕΝΑΣ

Υ.Γ. Στρουμφίτα με τις φίλες σου στο δάσος στις Σκουριές, στον Κάκαβο , στο Στρεμπενίκο, στο Χολομώντα ή αλλού στην Βόρεια Χαλκιδική εκτός από το … μανικιούρ πρόσεξε και τα μανιτάρια.

Στους μύκητες αυτούς έχουμε και αυτά που λέγονται στην τοπική διάλεκτο και παλαβομάνταρα !!! Έτσι από … ενδιαφέρον το λέω .-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.