Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Η Δημοκρατική Αριστερά Χαλκιδικής για τον Δήμαρχο Αριστοτέλη


"Η Νομαρχιακή Επιτροπή της Δημοκρατικής Αριστεράς καταγγέλλει τις παράνομες και ανήθικες ενέργειες του Δημάρχου Αριστοτέλη Χρήστου Πάχτα, ο οποίος απροκάλυπτα και με την συνέργεια κρατικών παραγόντων, προχωράει σε σωρεία παρανομιών προκειμένου να υπηρετήσει τα συμφέροντα της «Ελληνικός Χρυσός» και των συνεταίρων της –Ελλήνων και ξένων- χωρίς κανέναν δισταγμό για το ξεπούλημα και την καταστροφή της περιοχής.

Όχι μόνον δεν σέβεται την θέληση της τοπικής κοινωνίας, αλλά προσπαθεί παρασκηνιακά και εν κρυπτώ να την εξαπατήσει, να εξαπατήσει το ίδιο το Δημοτικό Συμβούλιο προκειμένου να διευκολύνει την επιχείρηση καταστροφής του Κακάβου και της Χαλκιδικής ολόκληρης.

Τελευταία του επίδοση η απόπειρα αλλαγής του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου του πρώην Δήμου Παναγίας ώστε να καλυφθεί η μεταλλευτική δραστηριότητα στις Σκουριές που δεν προβλέπεται.

Καλούμε την Ελληνική Πολιτεία να βάλει φραγμό στις παρανομίες του γνωστού από το παρελθόν κ. Χ. Πάχτα ο οποίος λειτουργεί πρωτίστως ως εργολάβος της «Ελληνικός Χρυσός» παρά ως Δήμαρχος, διχάζοντας την κοινωνία της περιοχής.

Έστω και την ύστατη στιγμή, αφού μέχρι σήμερα δεν έκανε αυτά που έπρεπε να κάνει (ούτε διαβούλευση έγινε, ούτε οι απόψεις των επιστημόνων και των επιστημονικών φορέων λήφθηκαν υπόψη) καλούμε την Ελληνική Πολιτεία –πριν είναι πολύ αργά- να προχωρήσει στην διενέργεια δημοψηφίσματος στον Δήμο Αριστοτέλη για να ασκήσει η τοπική κοινωνία το αναφαίρετο δικαίωμά της να αποφασίζει η ίδια για τον τρόπο που θέλει να ζήσει και να αναπτυχθεί."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.