Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΧΡΥΣΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ: ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΤΙΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Από Ρεσπέτζα


Πρόσκληση (και πρόκληση) προς τους: 

α) Κανάλια Τηλεόρασης Χαλκιδικής, ΕΤ3, ΣΚΑΙ, ALTER, (βάλε και 4Ε)
β) Πολίτες Αριστοτέλη, Αναγνώστρια, Σκεπτόμενο πολίτη και όλους όσους γράφουν στα Μέσα Ενημέρωσης υπέρ της μεταλλουργίας χρυσού, και
γ) Στους εκπροσώπους της αντίπαλης πλευράς που είναι κατά της μεταλλουργίας

Τα πράγματα (και το ερώτημα) είναι απλά. Θέλετε όλοι να δώσουμε αντικειμενική πληροφόρηση στον κόσμο της Χαλκιδικής αλλά και όλης της Ελλάδας για όλες τις επιπτώσεις που θα έχει η εγκατάσταση της μεταλλουργίας χρυσού, από τις Θέσεις εργασίας μέχρι τις επιπτώσεις στο περιβάλλον , στην ανθρώπινη υγεία και στην Οικονομική ζωή του τόπου μας; Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ:
1) Να μετρηθεί ο τεράστιος συνολικός χρόνος των εκπομπών των πιο πάνω Καναλιών που έκαναν εκπομπές για τα μεταλλεία, με εκπροσώπους της πλευράς αυτών που είναι υπέρ, από τον Λαφαζάνη και τον Πάχτα μέχρι τους εκπροσώπους της επιχείρησης.
2) Να δοθεί ο ίδιος χρόνος στην αντίπαλη πλευρά για να παραθέσει και αυτή τις απόψεις της.
3) Στη συνέχεια να γίνουν εκπομπές όπου θα εκπροσωπούνται ισομερώς σε άτομα και σε χρόνο, εκπρόσωποι και των δύο πλευρών με δημοσιογράφο (φους) κοινής αποδοχής.

Οποιαδήποτε άρνηση σε αυτήν την πρόταση, θα εκληφθεί ως απόδειξη παραπληροφόρησης από τα κανάλια και αδυναμία αντίκρουσης των επιχειρημάτων της άλλης πλευράς, και επομένως θα αφήσουμε τον κόσμο να βγάλει τα ανάλογα συμπεράσματα...

Χρήστος Αποστολίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.