Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Η Κερατέα μας θυμίζει την Ολυμπιάδα του 90΄’ και μας δείχνει τις Σκουριές του 2011…


ernesto

Πλάνα από Ολυμπιάδα την δεκαετία του 90’ θυμίζουν οι σκηνές που βλέπουμε στην Κερατεα όπου μας δείχνουν πόσο ενωμένοι είναι οι κάτοικοι τις περιοχής και πόσο πεισμώνουν στην καταστολή της αστυνομίας.
Ας δούμε το παράδειγμά τους και ας ετοιμαστούμε για ανάλογα περιστατικά στην Β. Χαλκιδική που δεν θα γίνει απλά ένας σκουπιδότοπος αλλά ένα πολύ χειρότερο επιβλαβές έργο για τον περιβάλλον!
Το πρόβλημα εδώ είναι ότι αντί για αλληλέγγυους έχουμε αντίπαλους, εκτός από την εταιρία, κάποιους κατοίκους που μάλλον δεν σκέφτονται το μέλλον των παιδιών τους , των συνανθρώπων τους ,της φύσης , ούτε καν την ίδια τους την ζωή!
Ας σοβαρευτούμε όλοι και ας δούμε τις επιπτώσεις μελλοντικά σκεπτόμενοι με μυαλό και όχι με τις τσέπες μας γεμάτες ευρώ.(αν υπάρχει…)

Στη συνέχεια σας παραθέτουμε δύο βίντεο και μια περιγραφή από τα επεισόδια στις 5-1-11 στην Κερατέα……


Αλληλέγγυοι κατέφθασαν στην Κερατέα από όλη την Ελλάδα για την συμπαράσταση των αγωνιζόμενων κατοίκων. Την ίδια στιγμή το κράτος εντείνει την καταστολή και καταστρέφει την περιουσία των κατοίκων(χωράφια, αμάξια κτλ.)
Στις 5-1-11 αποφασίζει η ηγεσία να γκρεμίσει τα μπλόκα και να απομακρύνει βίαια τους κατοίκους! Οι πορωμένοι ματατζήδες δεν χόρτασαν από το ξύλο και τα χημικά που έριξαν, άρχισαν να χτυπάν με τα γκλοπ τα αυτοκίνητα των πολιτών !αυτοί αμέσως κάλεσαν στον τόπο την τροχαία η οποία όπως όφειλε έπρεπε να πάει αλλά αντί αυτού τους είπε δεν πάει και αν θέλουν περαιτέρω εξηγήσεις να πάνε από εκεί !Πήγαν λοιπόν και δείτε στο δεύτερο βίντεο που ακολουθεί τι συνέβη εκεί…
Από 3feeet halkidiki news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.