Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

ΤΟ ΚΥΜΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ. ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ!Με τον τίτλο: "Οι κάτοικοι της Χαλκιδικής δίνουν το δικό τους αγώνα για τον τόπο τους", οι πολίτες της Λαυρεωτικής ενημερώνονται από το blog http://politeslavreotikis.blogspot.com/  για τον αγώνα που δίνουν οι Χαλκιδικιώτες ώστε να μη μετατραπεί ο τόπος τους σε ένα απέραντο ορυχείο.
Οι κάτοικοι του Λαυρίου, της Κερατέας και όλης της Λαυρεωτικής αγωνίζονται ώστε να μη γίνει ο τόπος τους ένας απέραντος σκουπιδότοπος. Ο εχθρός μας είναι κοινός. Είναι το κέρδος. Εμείς έχουμε το χρυσό, οι κάτοικοι της Λαυρεωτικής τα σκουπίδια! Τι κι αν, για να πετύχουν το σκοπό τους πρέπει να καταστρέψουν δάση, να σπηλώσουν ιερά εδάφη, να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία των πολίτων; Οι ανθρώποι αυτές τις μέρες θυμούνται την αντίσταση, τον αγώνα ...το δρόμο! Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στους κατοίκους της Λαυρεωτικής και σε κάθε  πολίτη που αγωνίζεται για τη ζωή του και για το μέλλον των παιδιών του!
Δείτε μερικά βίντεο για περισσότερες πληροφορίες. 

Οβριόκαστρο Κερατέας - Υδατορέμα Μουζάκη


 
Οβριόκαστρο Κερατέας Αρχαιολογικά Ευρήματα


 
Οβριόκαστρο Κερατέας- Τρία επιχείρηματα, τρία   ψέματα


 
Το Οβριόκαστρο Κερατέας είναι άπαρτο κάστρο.


    
    
Οβριόκαστρο Κερατέας- Τα κριτήρια αποκλεισμού.

Πληροφορίες: http://politeslavreotikis.blogspot.com/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.