Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Οι 2-Cool live στην Αρναία...!!!

Ένα τρελό, μα πολύ τρελό και coolάτο συγκρότημα, θα έχουμε την τιμή να ακούσουμε το Σάββατο  17 Μαρτίου στην Αρναία. Πάρτε μια ιδέα πιο κάτω...


Ποιοι είναι οι 2-Cool;

Η αρχή έγινε τον Οκτώβρη του 2008, με μια φωνή και ακουστική κιθάρα (Χρήστος Χατζόπουλος), μια ηλεκτρική κιθάρα (Κώστας Ξυδιάς) κι ένα drum machine (Alesis). Τα πρώτα τους live ξεκίνησαν στη Θεσσαλονίκη και εν συνεχεία, σε γνωστά μαγαζιά και beach bar σε Σέρρες, Χαλκιδική, Κοζάνη, Καβάλα, αλλά και σε άλλα μέρη στην Ελλάδα.


Τι μουσική παίζουν;

Η μουσική μας είναι σαν την ζωή μας... πολυποίκιλη!!! Αν θεωρήσουμε ότι οι πρώτοι ήχοι αυτού του κόσμου είναι η γκρίνια της Εύας απέναντι στον Αδάμ οι ήχοι της μουσικής μας ξεκινά από τότε... (γέλια)! Επειδή όμως η γκρίνια στις μέρες μας έχει κουράσει είπαμε να γίνουμε πιο cool γι΄ αυτό και αναμειγνύουμε την rock με την pop και την funk αλά Ελληνικά. Γενικά έχουμε ένα ανατρεπτικό πρόγραμμα με πολλές εκπλήξεις από τον Τουρνά και τους Olympians μέχρι και τις μέρες μας

Πως και δεν ενταχτήκατε μέσα σε ένα συγκρότημα και παραμείνατε οι 2 σας;

Το γεγονός ότι παραμένουμε δύο και όχι περισσότεροι είναι γιατί χρειαζόμαστε λιγότερα καλώδια(γέλια). Στην ουσία ακολουθούμε το ρητό «όπου λαλούν πολλά κοκόρια αργεί να ξημερώσει». Μπορούμε και συνεννοούμαστε καλύτερα οι δύο μας και θέλαμε να κάνουμε ένα ανατρεπτικό σχήμα, ένα ντουέτο που ακούγεται σαν 4μελής μπάντα, νομίζω μέχρι ένα βαθμό το έχουμε πετύχει. Πάντως οι 2-cool δεν είναι δυο(;). Έχουμε και ένα τρίτο μέλος τον Alesis!! Έναν Γιαπωνέζο φίλο μας ο οποίος κάνει την διαφορά και βοηθά το ντουέτο να απογειώνεται. Φυσικά αναφερόμαστε στο drum machine μας που έχουμε στα live.


Θεωρείτε ότι είστε super cool? Ή απλά 2 cool;

Γενικά είμαστε 2 cool τύποι που ο κόσμος από κάτω ξέρει πως από 2-cool να μας μετατρέπει σε super cool.

Ποια είναι τα σχέδια σας για το μέλλον;

Σχέδια υπάρχουν πολλά. Γράφουμε είδη κάποια δικά μας τραγούδια, έχοντας πρωταρχικό στόχο τις live εμφανίσεις μας έτσι ώστε να γίνουμε γνωστοί στο ευρύ κοινό.

Απολαύστε τους....


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα www.2-cool.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.